Hoe
werken
we?

Ondernemen is iets heel persoonlijk, het is een soort missie die je opneemt. Wij helpen je hierbij graag op weg op onze geheel eigen manier. Door jou en je project beter te leren kennen kunnen we jou het beste advies geven en je in contact brengen met de juiste mensen. Vanaf het eerste gesprek proberen we zo concreet mogelijk antwoorden te geven op vragen en je een stap vooruit te helpen. Is het relevant, dan zitten we een paar keer samen en iedere ondernemer die met een vraag zit is blijvend welkom bij ons. Op die manier reiken we jou een duidelijke richting aan waarmee je verder kan.

Maak een afspraak met Sara en Bert

1. Klankbord

Talk: Je vindt ons regelmatig in de Maurice Coffee Bar onderaan de KBC toren in Antwerpen maar ook in Gent en Leuven kan je ons vinden, en meestal zijn we dan in gesprek met een ondernemer. Alles start bij ons met een open babbel waarbij we jou en je idee leren kennen. We geven je meteen feedback en onze visie op hoe je het verder best aanpakt.

2. Ontmoeting

Think: Zit je met een concreet probleem, dan denken we graag mee over een oplossing. Onze ervaring zit vooral in marketing en online communicatie, en we spitten ook met plezier wat dieper in het business model rond je idee. Dat doen we telkens tijdens sessies van één of twee uur waarbij we samen denken hoe we je probleem kunnen oplossen, zodat je weer verder kan.

3. Community

Connect: We hebben natuurlijk niet op elke vraag een antwoord, gelukkig hebben we veel vrienden. Zit je vast rond technologie, dan kunnen we beroep doen op onze collega’s uit de Cronos groep voor advies. En voor de meeste andere vragen vinden we altijd wel iemand in ons breed netwerk die jou op het juiste pad kan zetten.