Tool van de Week: Followerwonk

News: Tool van de Week: Followerwonk

Wekelijks zetten we een interessante tool in de kijker om jouw bedrijf een stapje vooruit te helpen. Vandaag ondersteunen we jouw Twitter-noden met Followerwonk.

Als jouw bedrijf veel baat heeft bij een uitgebreid Twitter-netwerk, of je wil persoonlijk meer een influencer-rol vervullen op het medium, dan is deze tool iets voor jou. Followerwonk laat je snel en gemakkelijk naar relevante profielen zoeken aan de hand van enkele zoektermen. Door middel van de profiel bio van uiteenlopende influencers weet jij dan wie te volgen en wie niet. Daarnaast laat deze tool je toe jouw eigen profiel te vergelijken met die van andere gelijkaardige users. Zo zie je wie zij volgen, wie relevant is voor jouw netwerk en waar hun volging zich over uitspreidt.

Dankzij Followerwonk ontdek je wie je het beste volgt en met welke tweets je het beste interageert. Uiteindelijk zullen een reeks influencers jouw profiel ook op beginnen merken en jouw profiel ook beginnen volgen. Om je vooruitgang grondig op te volgen, biedt deze tool de nodige analytics om te zien hoeveel followers je bij krijgt en verliest.

Wil je jouw aanwezigheid op Twitter doen tellen, dan is deze tool iets voor jou. De gratis versie laat je één account linken en geeft je toegang tot een deel van de functies. Vanaf dertig dollar per maand kun je drie accounts linken en van alle functionaliteiten genieten.