Peter McKinnon

Ondernemers vind je in alle vormen en maten. Dat je online een hoop nieuwe mogelijkheden hebt om je dromen als entrepreneur waar te maken, toonden we je alvast met Gary Vaynerchuck en Casey Neistat als ideale voorbeelden. Vandaag voegen we nog een YouTube-bekendheid toe aan…

Start And Up – English

Entrepreneurship isn’t a game, that’s for sure. Still, lots of gamers will agree that video games often require the same skills you need for building and managing a company. Start And Up – a game that teaches you the basic principles of entrepreneurship – finally…

Start And Up

Dat ondernemen geen spelletje is, staat vast. Toch zullen veel gamers bevestigen dat veel belangrijke vaardigheden die je als ondernemer moet hebben, ook terugkomen in videogames. Start And Up – een game waarin je leert ondernemen –  is dan ook de ideale middenweg tussen gaming…

Jouw digitaal marketingplan in 100 dagen!

De wereld van de online marketing en communicatie is zeer complex en verdringt deels het traditionele marketingdenken. In deze workshop doet Bert Van Wassenhove de essentie van digitale marketing uit de doeken. Hij biedt een raamwerk dat duidelijkheid schept over hoe ver je precies staat…

Appear.in

Vergaderingen organiseren, is bijna nooit evident. Niet iedereen kan steeds tegelijkertijd op dezelfde locatie aanwezig zijn, of de ene meeting is in locatie A, waarna je je in allerijl moet haasten naar locatie B voor de volgende afspraak. En vergaderen via Skype kent al minstens…

Instagram Direct Messages

Omdat we bij THINK With People weten dat ondernemen niet eenvoudig is, reiken we je maandelijks de hand met een handige tool of tip die je een stapje verder helpt. Deze maand helpen we je sales een boost te geven met Instagram. Instagram: naast Facebook,…

Point

In een team werken en ideeën delen, dat moet vooruit gaan. Installeer daarom de @POINT plugin in…

Mindmeister

Gebruik je mindmaps om je gedachten te ordenen, een pitch voor te bereiden of de structuur van een document of website uit te tekenen? Dan is Mindmeister de tool voor jou.

Slack

Slack is een communicatie-tool voor bedrijven en teams die je snel en makkelijk communicaties op laat zetten waarin je bestanden kan delen, discussiëren over zaken en (voor de IT-gerelateerde startups) stukjes code kan posten

InVision

Tekende je alvast een eerste design voor je website of applicatie uit in Photoshop of een ander tekenprogramma, maar zoek je eerst feedback van je team in te winnen. Dan kan je jouw lay-out naar InVision uploaden

Proposify

Een goede proposal opstellen is al de helft van het werk om een potentiële klant van jouw kunnen te overtuigen. Dankzij Proposify kan je dat voortaan snel en gemakkelijk.

Narrow

Narrow helpt je gericht het juiste doelpubliek aan te spreken op Twitter.

Teamleader

De Gentse onderneming begreep als geen ander dat die steeds groeiende groep ondernemers ook recht heeft op een digitaal systeem dat zowel CRM als projectmanagement en facturatie integreert.

Canva

Een Facebook-banner, Twitter-header, of leuke prent om een blogpost mee op te fleuren; ze zijn essentiëler dan je denkt.

MailChimp

E-mail marketing kreeg de laatste jaren een nieuw gezicht dat zich meer focust op het leveren van kwalitatieve content in je elektronische post. MailChimp lijkt daarvoor aanvaard als de beste tool op de markt momenteel.

Assistant.to

Assistant.to zorgt ervoor dat je met enkele muisklikken de meest interessante momenten voor een meeting doorspeelt naar alle betrokken partijen.

Medium

Wanneer een artikel of post gefeatured raakt op een nieuwswebsite of sociaal platform, wil dat meestal zeggen dat het artikel in kwestie de meeste clicks binnenhaalde. Medium biedt het weerwoord met uitsluitend kwalitatieve content.

Freedcamp

In Freedcamp kun je jouw taken tot in de puntjes organiseren met uiteenlopende plug-ins op maat van jouw noden.

Followerwonk

Als jouw bedrijf veel baat heeft bij een uitgebreid Twitter-netwerk, of je wil persoonlijk meer een influencer-rol vervullen op het medium, dan is deze tool iets voor jou.

Zapier

Om het in technische termen uit te drukken: Zapier is een tool die API’s maakt. Dat wil zeggen dat het een brug bouwt tussen verschillende software die in eerste opzicht niets met elkaar te maken hebben.

Casey Neistat

Casey Neistat is om het zacht uit te drukken een uniek persoon met die beruchte golden touch waarmee je alle creaties boeiend maakt.

Adobe Spark

Tools zoals Canva en deze Adobe Spark bieden je een gratis en hapklaar alternatief voor ingewikkelde software als Adobe Photoshop of Final Cut Pro.

Wunderlist

To-do’s, iedere ondernemer heeft ermee te maken. Hoe meer taken je op jouw bord hebt, hoe gemakkelijker je ze ook weer kunt vergeten. Gelukkig helpen tools als Wunderlist je snel en overzichtelijk taken op te lijsten.

TinEye

Deze Google Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera en Firefox plug-in zoekt voor jou over heel het web alle versies die er van één afbeelding bestaan.

Start with Why by Simon Sinek

Als ondernemer leef je voortdurend in onzekerheid, over je beslissingen, over de richting die je uitwil, over de manier van werken, etc. Op zo’n moment is het goed om te kunnen vertrekken vanuit een soliede basis, iets wat (bijna) nooit zal veranderen. En dat is de WHY van je bedrijf.