Bert Van Wassenhove

uitgever van ondernemingen

Met zijn ervaring in als marketing man en digitaal expert helpt hij mensen met een innovatief idee om dat om te zetten in een duurzaam bedrijf. Authenticiteit is daarbij altijd een kernwoord.
Hij deelt die kennis onder meer met ondernemers in het initiatief THINK with people en het acceleratie programma en seed fund The CoFoundry, waarvan hij medeoprichter is. Verder is hij is betrokken bij de agentschappen uit de &KOO groep waar hij bedrijven en organisaties helpt bij het uitwerken van digitale strategieën en de realisatie ervan en hij overziet de communicatie van De Cronos Groep. Zijn visie op digitale communicatie schreef hij neer in het boek: “Een digitaal marketingplan in 100 dagen” en hij is tevens co-auteur van “Reward based crowdfunding: een handleiding”.

Sara Rachdi

Enabler.Perfectionist. Milliped

Sara heeft een brede ervaring in digitale marketing en weet als geen ander de juiste boodschap correct te brengen. Ze wordt gedreven door een natuurlijke feel voor mensen en wat ze drijft, waardoor ze een ideale startup mentor is. Tijdens een meeting windt Sara er geen doekjes om en haalt onmiddellijk de essentie van je startup naar boven, waarna ze uit haar uitgebreid netwerk put om jou een aantal stappen vooruit te helpen.

Els De Deken

Community Manager

25 jaar ervaring in de retail, zorgde ervoor dat zaken doen een tweede natuur is geworden voor Els. Met haar no-nonsense aanpak trekt ze elke trein op gang en is ze de perfecte sparring partner voor elke ondernemer.

Stefan Croimans
The business Cronos Leuven

Stefan beheerst de kunst van het verkopen van software-oplossingen aan KMO’s en overheden. Met Leuvense nuchterheid werpt hij graag een deskundige blik op jouw businessplan. Zijn Leuvens netwerk is gigantisch!

Wim Tobback
Co-founder & CTO IBIZZ GROUP – CronosLeuven

Techie guy, entrepreneur, digital transformation enthousiasteling, community builder, online networker, the line-between-dots, troepenleider, start-up coach

Frank Poncelet
Operations Manager Xplore Group

Frank zijn aandacht krijg je zeker voor elk 3D idee, elke game of animatie. Maar bovenal weet hij alles over Agile, SCRUM, KANBAN. En in deze letterwoorden voelt hij zich meer dan thuis! J2EE, XML , XSLT, HTML, JSP, CSS, javascript , Linux, SQL. Als  IT professional Architect toont hij je zeker de weg!

Featured tools

Hier kan je een overzicht vinden van presentaties, publicaties, handige tools, documenten.
die je kunnen helpen en inspireren om van je idee een succesvolle onderneming te maken.

Hemingway analyseert de leesbaarheid van jouw teksten en wijst je op aanpasbare zaken. De editor bekijkt jouw teksten op uiteenlopende manieren.

Anno 2017 is het al lang niet meer enkel aan professionals weggelegd om een visueel aantrekkelijke afbeelding of video te maken. Tools zoals Canva en deze Adobe Spark bieden je een gratis en hapklaar

Ontdek ze

allemaal