Wie
zijn
we?

Iedereen in het THINK with people team gelooft in ondernemen en in ondernemers. We putten uit onze ervaring van de voorbije jaren om ondernemers een stap vooruit te helpen met al hun vragen rond hun idee en hoe ze best kunnen groeien van idee naar bedrijf. Met onze achtergrond in (digitale) marketing en ons breed netwerk geven we antwoorden op vragen rond marketing, IT, focus vinden en ondenemen in het het algemeen, of we brengen je in contact met de juiste mensen.

Ontdek wat we voor jou kunnen doen

Sara Rachdi
Founder

@sara_rachdi

Sara heeft een brede ervaring in digitale marketing en weet als geen ander de juiste boodschap correct te brengen. Ze wordt gedreven door een natuurlijke feel voor mensen en wat ze drijft, waardoor ze een ideale startup mentor is. Tijdens een meeting windt Sara er geen doekjes om en haalt onmiddellijk de essentie van je startup naar boven, waarna ze uit haar uitgebreid netwerk put om jou een stap vooruit te helpen.

Bert Van Wassenhove
Founder

@ibert

Bert is een ondernemend marketeer die de voorbije decennia zijn sporen verdiende in digitale marketing. Hij doorziet startup ideeën snel en kan er de sterke en zwakke punten uit halen. Zijn ervaring situeert zicht vooral in digitale media en innovatieve business modellen. Hij is tenslotte niet te beroerd om zelf al eens een website in elkaar te draaien en je kan dus ook bij hem terecht met heel praktische vragen.