Bert Van Wassenhove

uitgever van ondernemingen

Met zijn ervaring in als marketing man en digitaal expert helpt hij mensen met een innovatief idee om dat om te zetten in een duurzaam bedrijf. Authenticiteit is daarbij altijd een kernwoord.
Hij deelt die kennis onder meer met ondernemers in het initiatief THINK with people en het acceleratie programma en seed fund The CoFoundry, waarvan hij medeoprichter is. Verder is hij is betrokken bij de agentschappen uit de &KOO groep waar hij bedrijven en organisaties helpt bij het uitwerken van digitale strategieën en de realisatie ervan en hij overziet de communicatie van De Cronos Groep. Zijn visie op digitale communicatie schreef hij neer in het boek: “Een digitaal marketingplan in 100 dagen” en hij is tevens co-auteur van “Reward based crowdfunding: een handleiding”.

GEDREVEN DOOR INNOVATIE EN DIGITALE MEDIA

Alles wat te maken heeft met innovatie en digitale media boeit Bert dusdanig dat hij er uiteindelijk niet één maar twee boeken over heeft geschreven, ‘Een digitaal marketingplan in 100 dagen’ en ‘Reward based crowdfunding: een handleiding’.

VOLDOENDE GRIJS HAAR OM STRATEGISCH MEE TE DENKEN

Na vele jaren bij reclame-agentschappen ‘grote’ klanten te helpen met hun marketing en strategie, stelt hij nu zijn verworven kennis en visie op de toekomst graag ten dienste van (startende) ondernemers.

HELPT GRAAG STARTENDE
ONDERNEMERS

Bert wordt vrolijk van startende ondernemers en de passie dat die mensen drijft. Hij wil hen dan ook helpen van hun idee een succesvolle onderneming te maken.

“Build companies with an authentic vision,
an innovative offering and a passionate team.”

Bert

Hemingway analyseert de leesbaarheid van jouw teksten en wijst je op aanpasbare zaken. De editor bekijkt jouw teksten op uiteenlopende manieren.

Anno 2017 is het al lang niet meer enkel aan professionals weggelegd om een visueel aantrekkelijke afbeelding of video te maken. Tools zoals Canva en deze Adobe Spark bieden je een gratis en hapklaar

Ontdek ze

allemaal

Sara Rachdi

Enabler.Perfectionist. Milliped

Sara heeft een brede ervaring in digitale marketing en weet als geen ander de juiste boodschap correct te brengen. Ze wordt gedreven door een natuurlijke feel voor mensen en wat ze drijft, waardoor ze een ideale startup mentor is. Tijdens een meeting windt Sara er geen doekjes om en haalt onmiddellijk de essentie van je startup naar boven, waarna ze uit haar uitgebreid netwerk put om jou een aantal stappen vooruit te helpen.

ENABLER

Sara is 10 jaar actief geweest in de reclame-wereld voor ze in de startup wereld terecht kwam en heeft daardoor een ruim en divers netwerk opgebouwd waarop ze steeds beroep kan doen. Ze stelt haar netwerk dan ook graag open voor haar ondernemers.

PERFECTIONIST

Als je iets doet, doe dan je uiterste best of doe het helemaal niet. Half werk, half gemotiveerd, staat niet in haar woordenboek. Ze heeft dan ook de drive in haar om mensen te motiveren het beste in zichzelf naar boven te halen, wat hun onderneming alleen maar ten goede komt.

MILLIPED

Hoewel ze vooral bekend staat als digital marketeer, heeft ze nog vele (verborgen) talenten die ze graag bovenhaalt om ondernemers een aantal cruciale stappen vooruit te helpen.

“Ondernemen is iets heel persoonlijk,
het is een soort missie die je opneemt.”

Sara

Featured tools

Hier kan je een overzicht vinden van presentaties, publicaties, handige tools, documenten.
die je kunnen helpen en inspireren om van je idee een succesvolle onderneming te maken.