YES weekend – Winter Editie

januari 2018

Officieel Programma

De essentie van het YES Weekend ligt in de unieke ontmoetingen met gelijkgestemde ondernemers en mentoren. De winter editie richt zich op ondernemers die hun bedrijf naar een volgend niveau willen laten groeien. We kozen ervoor om het programma niet vol te laden met intensieve workshops. We geven in deze setting de mogelijkheid, ruimte en tijd aan de ondernemer om intensieve gesprekken aan te gaan met de expert of coach.

VRIJDAG 19 jan

 • 16u: Check-in
 • 19u: Bar meets bartender, een Ardeense speeddate
 • 20u: Diner
 • 21u30: Bar meets bartender, vervolg …

ZATERDAG 20 jan

 • 8u: Ontbijt
 • 10u00: Extreme Focus: Initiatie Boogschieten
 • 12u: Lunch in the woods
 • 13u: Professioneel presenteren door Kim Neuskens
 • 17u: Rendez-vous met whisky degustatie door Bert Van Wassenhove
 • 20u: Diner
 • 21u30: Bar meets bartender …

ZONDAG 21 jan

 • 8u: Ontbijt
 • 9u30: Growth Marketing, je bedrijf structureel laten groeien
 • 12u: Lunch
 • 13u30: Zwaai zwaai

De Mentoren voor het Weekend

We verzamelden voor jou een fijne groep mentoren van top niveau.

KIM NEUSKENS

Expert Presentatieskills

Voor Kim betekent communicatiecoaching dat je persoonlijk bijleert over je communicatiestijl. Je ziet jezelf aan het werk en oefent zowel op je uiterlijk, je innerlijk als je inhoud. Je gaat samen op zoek naar je individuele sterktes, in plaats van te focussen op wat je ‘fout’ doet.

HELENA PYNTE

Expert Growth Marketing

Helena wordt vrolijk van ondernemers met ambitie. Ze slaagt erin om hun projecten naar een hoger niveau te tillen door écht mee te denken. Daarbij weet ze haar lead generation aanpak juist in te zetten en werkt ze vandaar een strak groeimarketingplan met je uit.

KASPER VANCOPPENOLLE

Expert Growth Marketing

Kasper wordt high van automatisatie. Hij is een slimme, creatieve online marketeer die alle tools kent om aan de slag te gaan met je SEO, of om je growthmarketing naar een hoger niveau te tillen. Hij luistert aandachtig en duikt telkens opnieuw in zijn toolbox voor je. Vanaf nu is de ideale growthmarketeer iemand met blond haar én een perfect getrimde snor.

STEFAN SCHIPPERS

Expert Funding

Business Angel en funding expert bij BAN Vlaanderen. Luister ook naar de naam ‘Inspector Gadget’. Zijn facebookaccount doet aan als de persdienst van de Belgische en internationale startup community. Een business challenge met Stefan zet je echt aan het denken.

SASKIA KINDS

Expert HR

Saskia toont aan dat innovatie, technologie, ingenieurs en human resource management door één deur kunnen. Krijg van haar de tips en trics om de high potentials in je bedrijf te sturen en te motiveren.

DIRK DEWULF

Expert Online Marketing

Marketing loopt als rode draad door Dirk zijn carrière. Met zijn ervaring binnen Rabobank.be, Spaargids.be en Vacature.com en als huidig general manager van de online services van De Persgroep kan je gerust stellen dat hij een heel groot inzicht heeft in online brands. Dirk stelt jou de juiste vragen en maakt je opmerkzaam voor alles wat beweegt in de online business.

SARA RACHDI

Expert Storytelling

Sara heeft een brede ervaring in digitale marketing en weet als geen ander de juiste boodschap correct te brengen. Ze wordt gedreven door een natuurlijke feel voor mensen en wat ze drijft, waardoor ze een ideale startup mentor is.

 

ELS DE DEKEN

Expert Retail

25 jaar ervaring in de retail, zorgde ervoor dat zaken doen een tweede natuur is geworden voor Els. Met haar no-nonsense aanpak trekt ze elke trein op gang en is ze de perfecte sparring partner voor elke ondernemer.

BERT VAN WASSENHOVE

Expert Groeimarketing 

is een “uitgever van ondernemingen”. Met zijn ervaring in als marketing man en digitaal expert helpt hij mensen met een innovatief idee om dat om te zetten in een duurzaam bedrijf. Authenticiteit is daarbij altijd een kernwoord.

WIM BIJNENS

Expert Strategie

Wim is de man van de strategieën en modellen. Zijn inzichten en benaderingen op gebied van marketing en sales, procesmanagement, financieel risicomanagement, personeel en organisatieontwikkeling en informatiemanagement zijn beresterk!

SARA LAMBRECHTS

Expert Groeifinanciering

Sara verrast telkens met haar klare, toegankelijke kijk op financiering op Champions League niveau. Ze duikt met plezier, samen met jou in je cijferdossiers en helpt je vooruit met daadwerkelijk advies.

Praktisch:

Datum: 19, 20 & 21 januari 2018

Kostprijs: € 250,00

Locatie:
Residentie Les Ondes
Rue de la Villa Romaine 21
6660 Houffalize
www.lesondes.be