YES weekend -Zomer Editie

22, 23 & 24 juni 2018

Officieel Programma

De essentie van het YES Weekend ligt in de unieke ontmoetingen met gelijkgestemde ondernemers en mentoren. De zomer editie richt zich op ondernemers die hun focus nog wat zoeken. We kozen ervoor om het programma niet vol te laden met intensieve workshops. We geven in deze setting de mogelijkheid, ruimte en tijd aan de ondernemer om intensieve gesprekken aan te gaan met de expert of coach.

VRIJDAG 22 juni

 • 14u: Check-in
 • 16u: Mountainbiken in de Belgische Ardennen
 • 20u: Apero & Diner
 • 21u30: Slaapmutske bij het kampvuur

ZATERDAG 23 juni

 • 8u: Ontbijt
 • 10u00: Rotsklimmen en rappel op Le Hérou
 • 12u: Lunch in the woods
 • 14u: Supporteren België- Tunesië
 • 16u: Boksen, Poweryoga of Taichi
 • 17u30u: Apero aan de bushbar
 • 20u: Diner
 • 21u30: Slaapmutske bij het kampvuur

ZONDAG 24 juni

 • 8u: Ontbijt
 • 9u30: 4*4 fun
 • 12u: Lunch
 • 13u30: Zwaai zwaai

De Mentoren voor het Weekend

We verzamelden voor jou een fijne groep mentoren van top niveau.

KRIS HOET

Expert Strategie

Als verantwoordelijke voor digitale innovatie voor Happiness reist hij de wereld rond. Voor THINK with people parkeert hij zijn jeep graag eens in Les Ondes. Hij weet als geen ander de brug te leggen tussen big data, strategie en creativiteit. Na een gesprek met Kris, kijk je helemaal anders naar jouw business.

MATTHIAS BROWAEYS

Expert FINMIX

Matthias is de bezieler van WinWinner, een online platform dat de tussenschakel wil zijn tussen KMO’s die middelen nodig hebben, en de particulieren die geld ter beschikking stellen. Hij geeft je een klare kijk op de stappen die je als prille ondernemer best neemt om, met zo min mogelijk risico aan de slag te kunnen gaan. Hij spreekt vanuit zijn eigen ervaring, maar ook vanuit honderden gesprekken die hij al had met ondernemers.

AELBRECHT VAN DAMME

Expert Legal

Aelbrecht vormt samen met Matthias Browaeys het perfecte duo van Win Winner. Als jurist, met een uitgesproken voorliefde voor finance, aandelen en ondernemers, is hij dé man om je “legal” kwesties eens bij aan te kaarten.

STEFAN SCHIPPERS

Expert Funding

Business Angel en funding expert bij BAN Vlaanderen. Luister ook naar de naam ‘Inspector Gadget’. Zijn facebookaccount doet aan als de persdienst van de Belgische en internationale startup community. Een business challenge met Stefan zet je echt aan het denken.

WENDY GEERAERTS

Expert Startup Experience

Wendy denkt en praat sneller dan het licht. Ze wordt vrolijk van parameters en begon onder andere daarom met haar startup Co-Libry  Als geen ander weet ze je te vertellen hoe het in startup leven eraan toegaat en ze heeft het geweldige talent ontwikkelt om subsidies op te halen. Learn from a pro! En wie weet mag je mee voor een ritje in haar 4×4.

DIRK DEWULF

Expert Online Marketing

Marketing loopt als rode draad door Dirk zijn carrière. Met zijn ervaring binnen Rabobank.be, Spaargids.be, Vacature.com en als vroeger general manager van de online services van De Persgroep kan je gerust stellen dat hij een heel groot inzicht heeft in online brands. Dirk stelt jou de juiste vragen en maakt je opmerkzaam voor alles wat beweegt in de online business.

SARA RACHDI

Expert Storytelling

Sara heeft een brede ervaring in digitale marketing en weet als geen ander de juiste boodschap correct te brengen. Ze wordt gedreven door een natuurlijke feel voor mensen en wat ze drijft, waardoor ze een ideale startup mentor is.

 

ELS DE DEKEN

Expert Retail

25 jaar ervaring in de retail, zorgde ervoor dat zaken doen een tweede natuur is geworden voor Els. Met haar no-nonsense aanpak trekt ze elke trein op gang en is ze de perfecte sparring partner voor elke ondernemer.

BERT VAN WASSENHOVE

Expert Seedfunding

is een “uitgever van ondernemingen”. Met zijn ervaring in als marketing man en digitaal expert helpt hij mensen met een innovatief idee om dat om te zetten in een duurzaam bedrijf. Authenticiteit is daarbij altijd een kernwoord.

THOMAS JOOS

Creative Leadership Coach

Thomas gelooft erin dat jouw creativiteit je grootste energie bron is. Het helpt je om innovatieve oplossingen te vinden voor problemen waar je op uitkomt. Goed samenwerken is daarbij zijn grooste bezorgdheid. Zijn dag is geslaagd als hij leidinggevenden daarbij kan helpen en daarin kan doen slagen. Thomas is ook de geweldigste papa ever en fanatiek fietser.

 

Praktisch:

Datum: 22, 23 & 24 juni 2018

Kostprijs: € 250,00

Locatie:
Residentie Les Ondes
Rue de la Villa Romaine 21
6660 Houffalize
www.lesondes.be