Op basis onze ervaring in het begeleiden van honderdenen ondernemers de voorbije jaren, en onze samenwerking met incubatoren en acceleratoren, werkten we een traject uit dat ondernemers op weg helpt om een sterkere applicatie in te dienen en te presenteren. Op die manier verhoog je als startup substantieel de kans dat je toegelaten wordt voor programma’s zoals dat van imec.istart of andere acceleratoren en incubatoren

Bereid je je voor op een kandidatuur voor  imec.istart , dan hebben we een uitzonderlijk aanbod voor jou:  Als je je dossier indient voor imec.istart dan krijg 30% terugbetaald *  Als je geselecteerd bent voor imec.istart dan krijg je 100% terugbetaald *  * exclusief de KMO portefeuille tussenkomst als daar gebruik van werd gemaakt.

Bereid je je voor op een kandidatuur voor imec.istart, dan hebben we een uitzonderlijk aanbod voor jou:

Als je je dossier indient voor imec.istart dan krijg 30% terugbetaald *

Als je geselecteerd bent voor imec.istart dan krijg je 100% terugbetaald *

* exclusief de KMO portefeuille tussenkomst als daar gebruik van werd gemaakt.

Aanpak.

We presenteren 6 modules die je als ondernemer doen stilstaan bij de opbouw van je onderneming, het verdienmodel, de storytelling en een basisaanpak voor marketing en sales.

Je kan kiezen om het volledig traject te volgen, en kan dan meteen ook gebruik maken van de KMO portefeuille. Dit is het aanbevolen traject omdat het alle aspecten van je startup belicht en je begeleid naar een coherente en kwalitatieve applicatie.
Val je later in of kan je om één of andere reden niet alle sessies volgen dan kan je ook inschrijven voor individuele sessies.


Volg het volledig traject (aanbevolen)

Wie voor het hele traject gaat, kan deze opleiding van 6 sessie via de KMO portefeuille betalen. Daardoor krijg je 40% vermindering op het totale bedrag van de opleiding. Het volledige traject kost 1500 euro (excl. BTW). Inschrijven voor het gehele traject is via de link hieronder.

De sessies gaan door vanaf 5 deelnemers.

(De ticketprijs via Eventbrite vermeldt de prijs inclusief BTW )

Stel je eigen traject samen

Elke module kost 250 euro per onderneming (excl. BTW) en kan afzonderlijk geboekt worden. Inschrijven voor 1 sessie gebeurt via de link, vermeld bij elke sessie hieronder.

De sessies gaan door vanaf 5 deelnemers.

(De ticketprijs via Eventbrite vermeldt de prijs inclusief BTW)