IMG-3156.jpeg

Wij zetten de ondernemer centraal!

 

Ben je actief een start-up op poten aan het zetten? Wil je je onderneming laten groeien door ondernemerschap en innovatie? Kiest jouw organisatie voor intrapreneurschap of corporate venturing? Dan ben je bij THINK With People aan het juiste adres. Wij luisteren naar je verhaal en helpen je om je ondernemende ambities te realiseren. We stellen onze eigen expertise ter beschikking en geven je toegang tot ons uitgebreide netwerk van experten.

We helpen je graag verder met vragen over:

Op elke vraag geven we je een gepast antwoord.

Ons Team

sara.jpeg

Sara Rachdi

sara@thinkwithpeople.be

In een ver verleden verdiende Sara haar strepen als digital marketeer in de reclamewereld, maar na acht boeiende jaren liet ze die achter zich. Toen Bert haar in 2013 vroeg samen 'iets' op te richten om ondernemers te helpen in hun avontuur, zei ze zonder verpinken 'doen we'. THINK With People was geboren. Sindsdien helpt ze ondernemers elke dag flink wat stappen vooruit met advies op maat.

Expertise

 • Storytelling

 • Focus

 • Business Plan

 • Go-to-market

 • Customer journey


nieuwe profielfoto els recht in de camera.jpg

Els De Deken

els@thinkwithpeople.be

Al sinds 1992 is Els een onderneemster pur sang. Voortdurend zoeken naar innovatie, investeren in een sterk netwerk en dat netwerk goed onderhouden: na veel vallen en opstaan werden het haar sleutels tot succes. Eerst in haar eigen kleinhandelszaken, later als filiaaldirecteur bij een grote Belgische retailer in de boekensector. Bij THINK With People zorgt Els ervoor dat een ondernemer op het juiste moment wordt voorgesteld aan de expert, coach, of ondernemer die hem een stap vooruit kan helpen. Zo gaat alle energie naar het gericht uitbouwen van een onderneming. 

Expertise

 • Retail

 • Community management

 • Ondernemen in de praktijk


SO 5 - foto thomas de boever - bert van wassenhove-12.jpg

Bert Van Wassenhove

bert@thinkwithpeople.be

Bert staat bekend om zijn digitale marketingexpertise en zijn rol als mede-oprichter van THINK With People. Hij wordt ook erg gewaardeerd om zijn fundingexpertise als oprichter van The CoFoundry, een seed investeringsfonds met de focus op het bouwen van bedrijven. Bert is een geboren ondernemer, die zichzelf heeft omgedoopt tot 'uitgever van ondernemingen'. Dankzij zijn onbegrensd enthousiasme en ongebreidelde passie is hij een ideaal creatief klankbord voor ondernemers. Met zijn diversiteit aan kennis helpt hij elke ondernemer vooruit.

Expertise

 • marketing en go to market strategie

 • innovatie strategie

 • circulair ondernemen

 • funding

 

Ons uitgebreide netwerk

 

Activiteiten

We proberen je als THINK With People niet alleen onze eigen expertise aan te reiken. Aan de hand van onze uiteenlopende activiteiten brengen we je ook in contact met experts uit ons netwerk en andere ondernemers. We verlagen de drempel die je steeds op klassieke 'networking events' tegenkomt, en brengen gelijkgestemden op een aangename manier met elkaar in contact.