IMG-3156.jpeg

Zet de ondernemer centraal!

 

Ben je actief een startup op poten aan het zetten, wil je je onderneming laten groeien door ondernemerschap en innovatie, of koos jouw organisatie voor intrapreneurschap, dan ben je altijd welkom bij Think With People. Wij luisteren naar je ondernemend verhaal en kijken hoe we je verder kunnen helpen. We stellen onze eigen expertise ter beschikking, en geven je toegang tot ons uitgebreid netwerk aan experts.

We helpen je graag verder met vragen rond bijvoorbeeld:

Op elke vraag geven we je een gepast antwoord.

Dit is de flow die de meeste ondernemers bij ons doorlopen:

 
Screen Shot 2018-05-18 at 15.05.43.png
 

Ons Team

sara.jpeg

Sara Rachdi

sara@thinkwithpeople.be

In een ver verleden verdiende ze haar strepen als digital marketeer in de reclamewereld, maar na acht boeiende jaren besloot ze die achter haar te laten. Toen Bert haar in 2013 vroeg samen 'iets' op te richten om ondernemers te helpen in hun avontuur, zei ze zonder verpinken 'doen we'. THINK With People was geboren. Sindsdien helpt ze elke dag ondernemers flink wat stappen vooruit met advies op maat.

Expertise

 • Storytelling

 • Focus

 • Business Plan

 • Go-to-market

 • Customer journey


Els De Deken.jpg

Els De Deken

els@thinkwithpeople.be

Al sinds 1992 is Els een onderneemster pur sang. Steeds zoeken naar innovatie, investeren in een sterk netwerk en dat netwerk goed onderhouden, werden haar sleutels tot succes na veel vallen en opstaan. Eerst in haar eigen kleinhandelszaken, later als winkeldirecteur van een filiaal van een grote Belgische retailer in de boekensector. Bij THINK With People zorgt Els ervoor dat een ondernemer op het juiste moment aan de expert, coach, of ondernemer wordt voorgesteld die hem of haar een stap vooruit kan helpen. Zo gaat alle energie naar het gericht uitbouwen van een onderneming. 

Expertise

 • Retail

 • Community management

 • Ondernemen in de praktijk


Bert Van Wassenhove.jpg

Bert Van Wassenhove

bert@thinkwithpeople.be

Bert staat bekend om zijn digitale marketingexpertise en zijn rol als mede-oprichter van THINK With People. Vandaag bemind om zijn funding expertise als oprichter van The CoFoundry, een seed investeringsfonds met de focus op het bouwen van bedrijven. Geboren als ondernemer, zichzelf omgedoopt tot 'uitgever van ondernemingen'. Samen met zijn onbegrensd enthousiasme en passie voor ondernemers, is hij een ideaal creatief klankbord die met een diversiteit aan kennis elke ondernemer vooruit helpt.

Expertise

 • go to market strategie

 • customer journey

 • funding

 

Ons netwerk

 

Activiteiten

We proberen je als THINK With People niet alleen onze eigen expertise aan te reiken. Aan de hand van onze uiteenlopende activiteiten brengen we je ook in contact met experts uit ons netwerk en andere ondernemers. We verlagen de drempel die je steeds op klassieke 'networking events' tegenkomt, en brengen gelijkgestemden op een aangename manier met elkaar in contact.