Back to All Events

Tweedaagse onderdompeling in een wereld van video en contentmarketing


  • Les Ondes 21 Rue de la Villa Romaine Houffalize, Wallonie, 6660 Belgium (map)

WAT?

We trekken gedurende twee dagen naar de groene Ardennen. We leren je filmen in een scala aan omstandigheden terwijl je verbeelding tot het uiterste wordt gedwongen. Je leert zelf video’s maken en krijgt zicht op het strategisch inzetten van video. Je leert ook nadenken over je content marketing en krijgt inzicht in het plannen van je content, welke video’s je zou moeten produceren en welke platformen het meest geschikt zijn.

VOOR WIE?
Voor mensen die snappen welke impact video kan hebben op jouw business. Voor marketing -, communicatie- medewerkers, voor ondernemers, start-up & scale-up medewerkers,… voor iedere professional die met video aan de slag wilt

Earlier Event: January 30
Lunch & Learn: LinkedIn Content Marketing
Later Event: March 22
Go to market en sales