Leer zelf video's maken en ze strategisch in te zetten.

Hoe werkt het?: vroegen we aan Bert Van Wassenhove en Nathalie Lubbe Bakker, organisatoren en begeleiders van dit videobootcamp.

Met maximaal 15 man trekken we gedurende twee dagen naar de groene Ardennen. Een steile afdaling met de fiets, duiken in en onder water, een achtervolging in de wagen of door het bos rennen bij valavond met de camera in je hand. We leren je filmen in een scala aan omstandigheden terwijl je verbeelding tot het uiterste wordt gedwongen.

Je leert zelf video’s maken en krijg je zicht op het strategisch inzetten van video. We gaan aan de slag met video verhalen bedenken, en je leert video’s opnemen en bewerken.Je leert ook nadenken over je content marketing en krijgt inzicht in het plannen van je content, welke video’s je zou moeten produceren en welke platformen het meest geschikt zijn.

Voor wie is deze bootcamp?

Voor mensen die snappen welke impact video kan hebben op jouw business. Voor marketing -, communicatie- medewerkers, voor ondernemers, start-up & scale-up medewerkers,… voor iedere professional die met video aan de slag wilt.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden?

https://vimeo.com/307141922

Wat leer ik?

Inzicht in het hele productie proces van bedenken tot publiceren van video’s. Je leert op een andere manier naar gebeurtenissen/boodschappen kijken. Je leert op verschillende manieren video’s te maken met je smartphone, met verschillende functionaliteiten en inzicht in het technische aspect. Hoe je kostenefficiënt zelf professionele video’s kunt maken waarmee je jouw business resultaten kunt bereiken. Je krijgt en leert een software programma (Filmora), waarmee je snel en makkelijk je beelden kunt bewerken tot een verhaal.

Na deze bootcamp krijgt je duidelijk inzicht in videomarketing.

Je zult na deze bootcamp zelf in staat zijn een strategisch contentplan voor jouw bedrijf op te maken. Je leert wanneer je – welke video’s – op welke kanalen – het beste zet voor maximale impact en conversie.

Wat krijg ik?

Coaching en begeleiding van ervaren mentors Bert Van Wassenhove en Nathalie Lubbe Bakker.

Persoonlijke feedback op je video en je contentplan dat we maken tijdens de bootcamp

Peer-to-peer learning door inzicht in hoe anderen met video en contentstrategie aan de slag gaan.

Software Licentie Filmora twv 80 euro.

Overnachting in het charmante “Hotel Les Ondes”

Lekker ontbijt, lunch en avondeten

Twee dagen vertoeven in een van de meest bezielende plaatsen van België, Nadrin (Ardennen)

Wat is dan mijn investering?

1995,- (excl.BTW)

Twee dagen, één nacht

optioneel donderdag nacht (na de “awards”) extra: € 60

2 uur voorbereidingstijd

Als je samen met een collega komt is het 3495,- (excl BTW) voor twee personen

Iets voor jou?

Inschrijven kan via deze link:

http://thevideobootcamp.be/inschrijven/