Sien Depoortere van Toerisme voor Autisme

toerisme voor autisme.png

Als jonge starter is het niet altijd even gemakkelijk om je een weg te banen door de jungle aan informatie, keuzes en zoveel meer. 

Sara en Els hebben mij de extra duw gegeven die ik nodig had om met mijn onderneming te starten. Ze staan altijd klaar om me op weg te helpen als ik met vragen zit. Het zijn twee goedlachse, sympathieke dames die heel wat weten over ondernemen en je laten geloven in jezelf ! 

 

Wendy Geeraert van Co-libry

Colibry.jpg

Think with people en dan vooral de people, hebben mij begeleid met mijn eerste stappen in de ondernemerswereld. Hun luisterend oor en soms ook kritisch vragen, de aanmoedigingen en af en toe lichte pushes waren precies wat ik nodig had om te groeien als ondernemer.

Maar ook voor Co-libry was hun externe visie, expertise en uitgebreid netwerk cruciaal. Wat startte als mentor en mentee, is gegroeid tot een mooie vriendschap waar het de mentor-mentee grens dikwijls vervaagt en soms zelfs omdraait. 

Inge Rombouts van 't Waske

inge.jpeg

Als sociaal ondernemers werden we serieus genomen en met open armen ontvangen. We konden makkelijk intappen op het netwerk en hadden onze plaats gevonden.

Jullie hebben ons duidelijk gemaakt dat ondernemen in je bloed en door je aders loopt en je product daaruit voortvloeit  – het moet dezelfde passie en goesting reflecteren zodat je het sterk in de markt kan te plaatsen

Dieter Honoré van Curious Cats

Curious cats.png

Het was 9 maart 2015. Onze plannen kregen stilaan vorm. En toen maakte Sara van THINK With People ons duidelijk: jullie mikken op twee totaal verschillende customersegmenten. Dat is okay, als je maar weet dat de journey voor die twee totaal verschillend is. Zonder dat advies was Ava & Trix waarschijnlijk tussen schip en wal gevallen. Nu wordt het gebruikt in honderden basisscholen in Vlaanderen.