Joris Van Bree van Cptn Zeppos

Beste Sara, Els, Bert,

Dank je om de start van CptnZeppos mee te ondersteunen! Af en toe, en vooral niet te lang, vraag ik me af: "Waar zou ik hebben gestaan zonder het winnen van de Bertjes?" Sara en Els met THINK with people en Bert met The Cofoundry zijn een mijlpaal in het CptnZeppos verhaal. Ik schrijf jullie dit, omdat ik te emotioneel ben om jullie dit te zeggen. Waar mogelijk neem ik jullie heel graag mee in mijn communicatie.

Sien Depoortere van Toerisme voor Autisme

toerisme voor autisme.png

Als jonge starter is het niet altijd even gemakkelijk om je een weg te banen door de jungle aan informatie, keuzes en zoveel meer. 

Sara en Els hebben mij de extra duw gegeven die ik nodig had om met mijn onderneming te starten. Ze staan altijd klaar om me op weg te helpen als ik met vragen zit. Het zijn twee goedlachse, sympathieke dames die heel wat weten over ondernemen en je laten geloven in jezelf ! 

 

Wendy Geeraert van Co-libry

Colibry.jpg

Think with people en dan vooral de people, hebben mij begeleid met mijn eerste stappen in de ondernemerswereld. Hun luisterend oor en soms ook kritisch vragen, de aanmoedigingen en af en toe lichte pushes waren precies wat ik nodig had om te groeien als ondernemer.

Maar ook voor Co-libry was hun externe visie, expertise en uitgebreid netwerk cruciaal. Wat startte als mentor en mentee, is gegroeid tot een mooie vriendschap waar het de mentor-mentee grens dikwijls vervaagt en soms zelfs omdraait. 

Inge Rombouts van 't Waske

inge.jpeg

Als sociaal ondernemers werden we serieus genomen en met open armen ontvangen. We konden makkelijk intappen op het netwerk en hadden onze plaats gevonden.

Jullie hebben ons duidelijk gemaakt dat ondernemen in je bloed en door je aders loopt en je product daaruit voortvloeit  β€“ het moet dezelfde passie en goesting reflecteren zodat je het sterk in de markt kan te plaatsen