Idee zoekt ondernemer

Heel wat ondernemingen hebben een kast vol goede ideeën. Concepten die ze ooit wel eens zullen uitwerken, maar waarvoor het nu niet het juiste moment is. Al die innovatieve plannen blijven op de plank liggen. Met de tijd vergaren ze meer en meer stof, tot ze uiteindelijk in de prullenmand belanden.

Dat is heel jammer. Er lopen immers heel wat ambitieuze ondernemers rond. Mensen die staan te trappelen om hun eigen ding te doen, maar die simpelweg nog niet het juiste idee hebben gevonden.

1 + 1 = 2, en dus bedachten we het concept 'Idee zkt. ondernemer'. In plaats van ondernemers te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste aanpak en het idee dat helemaal bij hen past, benaderen we de problematiek anders. We starten vanuit een idee of concept en gaan op zoek naar de juiste ondernemer om dat uit te bouwen tot een bedrijf.

Ben jij zo een ambitieuze ondernemer, en wil je er voor de volle 100% voor gaan ? Registreer je dan hier of mail naar els@thinkwithpeople.be en ze neemt je op in de database van ondernemers, op zoek naar een idee om uit te werken.

Telkens een straf concept op ons pad komt, sturen we de call uit.