Idee zoekt ondernemer

U heeft zeker en vast een kast vol goede ideeën. Concepten die u ooit wel eens wil uitwerken, maar waarvoor het nu niet het juiste moment is. Er staan teveel andere dringende zaken op de planning of u heeft simpelweg niet de juiste - ondernemende - mensen om er hun schouders onder te zetten. Gevolg: al die innovatieve plannen met business potentieel blijven op de plank liggen. Met de tijd vergaren ze meer en meer stof, tot ze uiteindelijk in de prullenmand belanden.

Jammer. Het is namelijk niet omdat u zelf niet de juiste mensen in huis heeft, dat ze niet bestaan. Er lopen immers heel wat ambitieuze ondernemers rond. Mensen die staan te trappelen om hun eigen ding te doen, maar die simpelweg nog niet het juiste idee hebben gevonden. Mensen die actief op zoek zijn naar een concept dat echt bij hen past. Waar ze zich voor 100 procent verbonden mee voelen en waar ze zich voor 200 procent in kunnen gooien.

1 + 1 = 2, en dus bedachten we het concept 'Idee zkt. ondernemer'. We bekijken het eens van de andere kant. In plaats van ondernemers te begeleiden in hun zoektocht naar de juiste aanpak en het idee dat helemaal bij hen past, benaderen we de problematiek anders. We starten vanuit een idee of concept, aangereikt door u, en gaan op zoek naar de juiste ondernemer om dat uit te bouwen tot een bedrijf.

In de zoektocht naar de juiste match maken we gebruik van onze expertise en ervaring. We contacteren onze uitgebreide database van 'entrepreneurs', en we maken gebruik van ons netwerk en onze sociale mediakanalen.

Eens deze ondernemer geselecteerd is, begeleiden we hem of haar van idee naar MVP, volgens een vast uitgewerkt traject.

Mail naar els@thinkwithpeople.be als u meer wil vernemen over ‘idee zoekt ondernemer’.