THINK with people voor bedrijven 

Je hoeft geen startende ondernemer te zijn om een beroep te doen op ons. Ook corporate bedrijven of KMO's die ondernemerschap willen stimuleren binnen het bedrijf, zijn meer dan welkom. Onze ervaring met startup ondernemers geeft ons een goed beeld van de markt en het denkkader van innovatieve ondernemers. Wil je daar meer over weten, dan bespreken we graag met jou een aanpak op maat. Alle sessies worden zowel in groep als individueel gegeven. 

Een topper die het steeds doet is onze sessie rond het pitchen van je idee of bedrijf. Een ideale instapsessie om de deelnemers wakker te schudden en hen alvast de essentiële elementen mee te geven voor een succesvol bedrijf:

Smaakt dit naar meer? We stellen met jou graag een programma op maat samen op basis van ons aanbod sessies.

Ons aanbod:

Individuele Sessies

Deze bedrijven werken al succesvol met ons samen:

barco-logo-web.png
geosolutions-og-image-facebook.png
 

Getuigenis Win Winner:

Om van een financiering campagne een succes te maken is een goede story nodig. Think with people weet steeds onze ondernemers juist te challengen zodat we hun groeiverhaal op een sterke manier naar potentiële investeerders kunnen brengen.

Getuigenis van DAE Studios

Hela Sara,

Beetje laat, maar ik wou je absoluut nog 's danken ook voor de workshop. Iedereen was enthousiast en heeft er veel van opgestoken.
Merciekes!