THINK with people voor ondernemers 

Wij hielpen de voorbije jaren honderden ondernemers vooruit tijdens onze workshops en bij individuele gesprekken. Zit jij met een vraag rond ondernemen en hoe je bedrijf in de markt zetten? Dit is ons aanbod:


Individuele klankbord afspraken

Je zit vast met je startup en wil graag van gedachten wisselen? Wij nemen met plezier de rol van klankbord op en helpen je verder op weg.


Workshops en opleidingen in groep

Je hoorde misschien al over onze befaamde pitch Queen Sara en haar pitch workshop over de 5 Pro’s. Of ben je op zoek naar de nodige kennis om je marketing op gang te trekken aan de hand van een customer journey opleiding. Al onze hands-on workshops vind je terug in het agenda.

Bereid je voor op een succesvolle applicatie voor een accelerator of incubator met ons “accelerator readiness traject”. Kandidaten voor het imec.istart programma kunnen de kostprijs geheel of gedeeltelijk terugkrijgen. Het volledige traject komt ook in aanmerking voor KMO portefeuille.


Individuele sessies op maat

Je bent het niveau van een workshop in groep voorbij en wil graag gedurende een intensieve sessie van 2 uur met één van onze specialisten aan tafel zitten. Check ons aanbod hieronder en maak een afspraak:

 

Enkele ondernemers die we voorbij jaren vooruit hebben geholpen.