Wie denkt aan ondernemen, mag niet afgerekend worden op een handvol mainstreamtermen zoals innovativiteit en schaalbaarheid. Ondernemers moeten net de juiste bepalende factoren in handen krijgen waarmee zij het geschikte bouwmodel kunnen opzetten voor hun onderneming.

De test is gebaseerd op 5 doorslaggevende criteria - type product/dienst, type markt, marktmaturiteit, ambitie en expertise - waaruit vijf mogelijke bouwmodellen worden gedefineerd. Via die vijf criteria ontdek je welk van de vijf modellen jij het beste toepast om succesvol te zijn. Met de inzichten die jouw bouwmodel je geeft, kan je immers meteen aan de slag. Zo werk je volgens een model dat rekening houdt met wie jij, jouw teamleden en/of medeoprichters zijn, en niet volgens een mainstreammodel dat helemaal niet bij je plannen past. Bovendien krijg je ook meteen de inzichten mee.

Iedereen die onderneemt of denkt aan ondernemen, heeft behoefte aan inzichten in wat het beste bouwmodel is voor zowel de ondernemer als de onderneming. Met de juiste inzichten hebben je plannen het meeste kans op slagen.

Benieuwd welk bouwmodel jij het beste toepast? Ben je al aan het ondernemen en wil je zien of je het juiste model toepast? Doe de test en ontdek welk bouwmodel past bij jou als ondernemer en jouw onderneming.

powered by Typeform