THINK with people voor groeibedrijven

Je hebt een bedrijf dat ‘draait’, een product/dienst dat z’n product-marketfit heeft gevonden en je staat te popelen om de volgende stap te zetten? Omdat je bedrijf gegroeid is, ben je de focus verloren en je hebt behoefte aan duidelijkheid, eensgezindheid en focus? Of sta je voor een grote pitch-uitdaging en wil je er zeker van zijn dat je klanten, partners of investeerders kan overtuigen met een degelijk verhaal?

Wat je uitdaging ook is, je bent duidelijk klaar om een succesvolle onderneming te bouwen. We helpen je graag met een aanbod op maat.

Op naar een succesvolle onderneming.. maar hoe?

Tijdens een individueel gesprek detecteren we welke stappen er nodig zijn om de groei van je bedrijf te realiseren. We houden natuurlijk rekening met de ondernemer(s) en de fase waarin je je bevindt. Klinkt dit als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak.

Hoe overtuig je met je verhaal?

Vergis je niet: één pitch voor al jouw stakeholders, dat werkt niet. Elke stakeholder heeft specifieke verwachtingen en informatienoden om de volgende stap te zetten. Je kan één van volgende sessies boeken bij ons:

- Sales pitch
- Investeerders pitch
- Netwerk pitch

Na elke sessie ga je naar huis met een gestructureerd verhaal met de juiste accenten. We kunnen zelfs iemand voorzien die je verhaal in een keynote- of powerpointpresentatie weergeeft.

Een duidelijke focus..
maar hoe?

Maakt niet uit of je een starter, scale-up of corporate bent, onderweg komt elk bedrijf de spreekwordelijke kruispunten tegen. De ene keer bieden ze een makkelijke keuze, de andere keer vormen ze omwille van uiteenlopende redenen een giga uitdaging: verschillende visies van co-founders, verschuivingen in de markt, groeipijnen in het bedrijf, veranderingen binnen het team, enzovoort.

Wil je op elk vlak gefundeerde beslissingen nemen, dan moet je die kruispunten aangrijpen om stil te staan bij de kern van je bedrijf. Enkel zo kan je verder bouwen aan een succesvolle onderneming die gewapend is tegen uitdagingen in de toekomst.

Sta jij aan zo een kruispunt? Dan is onze focus-sessie net wat jij en jouw onderneming nodig hebben.

Deze bedrijven werken succesvol met ons samen: