Zoek jij inspiratie om innovatie in jouw bedrijf te laten floreren?

“Ons team is helemaal klaar om innovatie te realiseren en te implementeren, maar onze CEO moeten we nog overtuigen.”

“Bij ons in het bedrijf is er zeker potentieel om te innoveren, maar hoe beginnen we eraan?”

“Boeken over digitale transformatie, daar zijn al tientallen boekenplanken mee gevuld. Maar wie bekijkt met ons eens het vraagstuk vanuit een insteek waarmee we écht aan de slag kunnen.”

“De klant is meer dan ooit koning in dit digitale tijdperk, maar hoe verzoen ik de wensen van de klant met de ambities en de drang naar innovatie van mijn bedrijf.”

Dat zijn nog maar een paar vragen die dagelijkse in onze mailbox binnenlopen. Het zijn zaken die we opvangen tijdens telefoongesprekken en kennismakingskoffietjes, die tegenwoordig virtueel verlopen.

Bij THINK with people willen we mensen inspireren en zorgen dat hype woorden zoals digitale transformatie, customer centricity, corporate venturing en grassroots innovatie betekenis krijgen. We willen wat onbereikbaar lijkt, transformeren naar een bron van motivatie.

De aangewezen persoon in ons team daarvoor is Bert Van Wassenhove. Hij neemt hier graag even het woord, om kort en to the point toe te lichten waar het om gaat bij zijn inspirerend keynotes:

  • Innovatie van Woody Allen tot Leonhard Cohen: 
Inspiratie en handvaten voor duurzame innovatie.

  • Digitale transformatie: klantenervaring en waarde creatie.

  • Digitale transformatie: nieuwe structuren en processen.

  • De Marketing Bijbel voor een digitale wereld.

Hij legt het hier kort uit:

Ben je geboeid door deze verschillende insteken? Wil je dieper ingaan op één van deze topics? Wil je Bert als keynote bij je volgende evenement? Of zoekt je CEO of innovatiemanager naar inspiratie? Stuur een mailtje naar info@thinkwithpeople.be. We plannen meteen een vrijblijvende afspraak in en bekijken of we samen werk kunnen maken van innovatie binnen jouw bedrijf.