Niki de Schryver

Ik ontmoette Niki de Schryver in de heerlijk rumoerige set-up van een nieuwe cohort bij Start it @KBC in de coworking van Leuven in het najaar van 2018. Pizza en Ritchie limonade op het menu en heel veel mensen die ik wou zien en die mij wilden zien. Het verhaal van COSH! was complex maar boeide me. Het overdonderde en riep vragen op. Een 1-minute pitch zat er niet echt in op dat moment en was duidelijk één van de vele uitdagingen van deze onderneemster.

Niki maakte indruk op mij die avond met haar ambitie om de wereld te veranderen met haar startup COSH!. De moeite waard om voor haar de extra mile te gaan.

Na 4 jaar keihard werken slaagde Niki erin om van COSH! een uit de kluiten gewassen bedrijf met een team van 9 op poten te zetten. Zelf brengt ze ondertussen meerdere keren per dag naadloos haar 1- minute ( of langere) - pitch in binnen- en buitenland. Haar startup heeft een fanbase van meer dan 8500 volgers op Instagram en het COSH! platform wordt gebruikt door 350 000 bewuste shoppers en 335 retailers in België en Nederland, waarnaast samenwerkingen met diverse steden en gemeenten waaronder Antwerpen, Brugge en Amsterdam.

De ambitie om de wereld te veranderen is een feit ! We houden elkaar op de hoogte per telefoon, mail, IG of Whatsapp en als we het ingepland krijgen treffen we elkaar op een terrasje.