Els leert de studenten retail en sales wat ondernemen is.

 
OvK_2019_-_button_Wij_doen_mee_96_dpi.jpg
 

Welke vaardigheden zijn nodig in het bedrijfsleven? Wat betekent ondernemer zijn nu precies? Wat verwachten bedrijven van jongeren? Heel wat vragen die jongeren hebben, maar zelf moeilijk kunnen beantwoorden. Wie kan dat beter dan een ondernemer of bedrijfsleider zelf?

Vlajo organiseert ieder jaar ‘Ondernemers voor de Klas’ in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, ETION, VKW Limburg en projectpartners BNP Paribas Fortis, essenscia vlaanderen en JCI Vlaanderen. Deze interactieve sessie biedt jongeren de ideale kans om al hun brandende vragen te stellen aan een ondernemer of bedrijfsleider, spannend toch?

Met THINK with people haken we graag in op dit geweldig initiatief. Els De Deken, onze community manager bij THINK with people en vroeger zelf onderneemster in de retail, gaat het gesprek aan met de studenten retail en sales van de Campus Bovenbouw SL te Zomergem.

Ook interesse om als ondernemer voor de klas te staan? Check de website van Vlajo.