5 jaar Think with people. Wat doet dat met een mens?

Hoe het begon?

Aan het begin van THINK with people was het voor Bert en mezelf nogal flou. We zouden ondernemers helpen, maar hoe? Eén ding stond vast.  We wilden geen bestaande initiatieven kopiëren en wilden onszelf tijd geven om uit te zoeken waar wij het verschil zouden maken voor ondernemers.
En dit werd onze conclusie.

We helpen ondernemers, van alle slag, minstens 1 stap vooruit. Voor elke ondernemer is die stap anders, vandaar onze zeer persoonlijke aanpak en laagdrempeligheid.


Geen dossiers, pitchen rondes of business plannen. Een mail of een telefoon volstond en volstaat nog steeds om een afspraak te maken. Geen algemene sessies rond een bepaald topic, maar met elke ondernemer een one-on-one gesprek voeren. En dat waren er heel wat, meer dan 2500 ondernemers hebben we op die manier minstens éénmaal mogen ontmoeten. We kunnen met het hand op hart stellen dat we elk van hen minstens 1 stap vooruit hebben geholpen, met startersadvies, met een customer journey, een focus meeting, reality check, storytelling of gewoon ons adressenboekje.
 

Sterk in dit verhaal is, dat het advies geen éénrichtingsverkeer werd.


We hebben zelf ook ontzettend veel geleerd over ondernemers en het uitbouwen van een succesvolle onderneming vanuit een idee. Al onze bevindingen, ervaringen en conclusies hebben we gebundeld in een theorie met als werktitel #howtobuildyourcompany. Momenteel zit deze theorie nog in concept fase. Nieuwsgierig of in the mood om feedback te geven contacteer Els. Dan duiken we er eens in bij een koffie. 
 

Wat worden de ambities voor de volgende 5 jaar?

We blijven ondernemers, scholen en bedrijven helpen. Onze aanpak blijft hetzelfde, maar onze dienstverlening wordt sterker en wordt wat meer uitgebreid met een aantal specifieke one-on-one sessies en trajecten die bestemd zijn voor ondernemers die de initiële startup fase voorbij zijn en die willen groeien.

5 jaar Think with people heeft ons alleen maar nog meer goesting gegeven om ondernemers vooruit te helpen. We worden daarbij ten volle ondersteund door onze THINK with people mentoren, ondernemers en experten, en het hele Cronos eco systeem. De kennis die we daar kunnen raadplegen en bundelen is geweldig en komt ten goede aan iedereen die ons ontmoet.

Bedankt aan alle ondernemers, partners, bedrijven, mentoren, coaches, juryleden,.. die we in de afgelopen jaren hebben ontmoet. We kijken uit naar de nieuwe ondernemersverhalen!

Tot gauw, 
Sara

PHOTO-2018-09-17-15-28-00.jpg