Hoe de 5G technologie in de toekomst kan bijdragen tot een veiliger verkeer.

Saroléa: unique, elegant, high-performance, connected electric motorcycles designed to be the most efficient and safest bikes on the market

5G is veel meer dan sneller internet op je gsm, sommigen spreken zelfs van een nieuwe paradigma shift. Volledig nieuwe technologie, meer bandbreedte, lagere latency en de mogelijkheid om massaal veel meer toestellen te verbinden zorgen voor een pak nieuwe opportuniteiten.

Maar hoe vertaalt die nieuwe 5G technologie zich in business?

Afgelopen zomer gingen wij te rade in ons innovatief ondernemersnetwerk om een antwoord te vinden op deze vraag. We hebben 32 online info sessies opgezet, waarbij innovatieve ondernemers brainstormden met Bert Van Wassenhove over de mogelijkheden van 5G. Hieruit kwamen tal van concrete vragen, opmerkingen en inzichten voor het 5G team van Proximus. Samen met hen distilleerden we 7 concrete use cases, waarvan vandaag de case Saroléa werd voorgesteld aan de pers. 

THINK with people is vereerd om hier de inspirator en matchmaker te zijn.

De broers Robbens, founders van Saroléa en Gaetan Dewingaerden, Head of 5G bij Proximus vertellen met enthousiasme hoe dit is verlopen en wat de mogelijkheden zijn die 5G biedt in deze context. 


Meer weten over 5G? Luister of bekijk hier het interview met Gaetan Dewingaerden, head of 5G bij Proximus.

Meer weten over Saroléa? Luister of bekijk hier het interview met de 2 founders, Bjorn en Torsten Robbens.