Cake with people: een stap vooruit met smaak

Think with people lanceert een nieuw concept: "Cake with people". Jip weeral iets "with people". Want wij vinden people, ondernemers en ondernemende mensen nog altijd supertof en helpen ze graag een stap vooruit.
Gooi dan iemand bij ons team die bakken ervaring heeft in community building en retail, en in haar vrije tijd vrolijk wordt van eigen groenten en fruit te kweken, en deze om te toveren in vingerlikkende gerechten, dan krijg je "Cake with people”.
Het concept? Heel simpel, Els en ik komen langs bij startups die het nest van een incubator hebben verlaten en op eigen benen staan, met taart. Weggaan bij een incubator als een geslaagde startup die vervolgens op eigen benen kan staan, is leuk, spannend en tezelfdertijd ook een beetje raar. Soms zelfs eenzaam. Waar je voorheen omringd werd door tientallen andere startups, voor een second opinion onmiddellijk een aantal experts in de buurt had, waar de pintjes fris stonden en de koffiemachine altijd gevuld was. Maar waar het nooit stil was, altijd wel iemand te luid aan het bellen was, het vechten was om een vergaderzaal te bemachtigen en de parkeerplaatsen niet voor jouw auto bestemd waren.

Na verloop van tijd kom je dan als volleerd en succesvolle startup tot de conclusie dat er nood is aan een professionele omgeving voor je team en je klanten, zonder meer. Ieder zijn eigen bureau, met of zonder sanseveria, en vooral een oase van rust om die kpi’s te halen en de investeerders gelukkig te houden. Kort door de bocht, maar je begrijpt wat ik bedoel. En dan, na een paar weken van absolute rust, hard werken en team-bonding, begin je toch een aantal zaken te missen … Wel, dan komen wij langs met taart en de laatste nieuwtjes uit startup land. Dit is dan ook de moment om op een informele manier een status update te geven, alle veroveringen te etaleren, de zorgen op tafel te gooien en de toekomstplannen te onthullen. De ideale gelegenheid voor ons om ruim netwerk aan te spreken om je naar de next level te brengen.

Wil je graag ook een bezoek van ons? Stuur dan een mail naar els@thinkwithpeople.be en we komen met plezier langs.