Start And Up

Dat ondernemen geen spelletje is, staat vast. Toch zullen veel gamers bevestigen dat veel belangrijke vaardigheden die je als ondernemer moet hebben, ook terugkomen in videogames. Start And Up – een game waarin je leert ondernemen -  is dan ook de ideale middenweg tussen gaming en ondernemen. In Start And Up leer je alle uiteenlopende taken van een bedrijfsleider op een leuke manier kennen.

Je begint als in een echte start-up: klein en met lage kosten. Je leert één product maken, huurt er het nodige personeel voor in en verkoopt de boel zelf in je kleine winkeltje.

Al snel swingt de productie de pan uit en moet je via partners jouw creaties naar de markt brengen.

En wat met de productiekost? Na wat investeringen kunnen we die misschien naar beneden helpen.

Oh, als we wat researchers op ons product zetten, kunnen we misschien een manier vinden om nog meer winst te halen uit ons eindproduct.

Nu de bal aan het rollen is, moet je ook rekening houden met marketing. In welk product ga je investeren om de vraag hoog te houden?

Noem maar op, het zit allemaal in Start And Up. Het belangrijkste is natuurlijk dat je terwijl je al die keuzes moet maken steeds je budget in de gaten moet houden. Zal ik verlies draaien als ik dit doe? Is die investering in dit product de moeite waard om mijn winst te garanderen?

Heb je ambities als ondernemer? Stel je skills dan al een keertje scherp met deze ludieke game. Het beste van alles is uiteindelijk dat hij gewoon gratis te spelen valt in je browser. Hup, aan de slag ermee!