Daniëlle Verhulst

Samen eten verbindt. En dat bewijst Daniëlle Verhulst met haar food concept Djar.

Djar is een creatief, gezond en duurzaam lunchconcept ontwikkeld voor bedrijven in regio Gent, snel op kantoor of op evenementen geleverd in een herbruikbare jar.

Daniëlle Verhulst was één van mijn eerste food startups in de community van Start it @KBC in 2016. Ze was onwaarschijnlijk blij dat ze werd toegelaten tot de Start it @KBC incubator en ging met zoveel gretigheid aan de slag dat het aanstekelijk werkte voor iedereen rondom haar. Minutieus bereidde ze ieder stap van haar ondernemerschap voor. Net zoals je de ingrediënten voor een recept klaarzet. De community gaf haar op gepaste tijdstippen een duwtje vooruit. Ik, als community manager, ondersteunde haar waar ik kon met mijn food/retail netwerk of sprak haar de nodige moed in als het even lastig werd. De echte doorbraak kwam er met haar co-founder Alison.

Ik ben klant, ambassadeur, challenger en mentor van Djar en blijf de beide dames ondertussen met veel plezier volgen in hun ondernemerschap. Het is mooi om te zien hoe ze elk vanuit hun sterktes, Daniëlle als marketeer en Alison als recepten bedenker, hun steentje bijdragen tot het succes van Djar. Als ik opportuniteiten of inspiratie spot voor gezonde en duurzame lunches, speel ik die met plezier aan hen door. #djarpower